Welcome to OCS Inventory NG community support, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Please ask questions only in English or French.

Release 2.4.1 available

The official documentation can be found on http://wiki.ocsinventory-ng.org. Read it before asking your question.

WebGui show "Processing"

Hi at all,

i have installed OCS Inventory on my Ubuntu 16.04.3 LTS machine with mysql and apache2, latest patches at all.

Everything is working fine, first inventory of a windows client shows "1 machine inventored today" in WebGUI.

But: i don't see any data anywhere? Whichever link inbetween the GUI i click, i always get a "Processing..." shown, nothing else?!

How can i see the data which have been inventored?

Hint: the windows log-file in ProgramData is showing "Inventory successful" and no errors at all.

Thanks for any hints,

Joe
asked in OCS Inventory NG server for Unix by (120 points)

3 Answers

0 votes
HI,

Some errors into error.log apache log files? All prerequisites have been installed?

Regards

Frank
answered by (59.3k points)
0 votes
Cuando se instala todo y en la WebGui (WebGui show "Processing")  no muestra ningun reporte pero si cargan los datos en la base de datos
deberemos ingresar a esta carpeta y modificarla de la siguinte manera

1) /etc/apache2/sites-enabled/000-default.conf

donde dice:

DocumentRoot /var/www/html

Cambiar por:

DocumentRoot /usr/share/ocsinventory-reports/ocsreports

y luego reiniciar apache asi por las dudas

service apache2 restart
answered by (140 points)
0 votes
Hi Elvio

English language must be used not spanish. Please rewrite your post in english.

Regards

Frank
answered by (59.3k points)
 
Powered by Question2Answer
...